• Vi projekterar, installerar och underhåller säkerhetsteknik!

  Våra lösningar kan skräddarsys för att uppfylla dom krav som ställs.

 • Ska du investera i säkerhet ?

  Vi erbjuder en helhetslösning med teknik och övriga tjänster.

 • Vi projekterar, installerar och underhåller säkerhetsteknik!

  Kontakta oss så skräddarsyr vi ett förslag till er som anpassas efter era behov.

 • Installationer och service utföres i hela mellansverige och vi har ett brett kontaktnät av samarbetspartners i övriga landet.

 • Kontakta oss för mer information eller offert.

  Vi vet att du som kund kan ha väldigt många olika förutsättningar för just dina behov och vi är vana att anpassa oss till era förutsättningar.

Distriktstandvården växer vidare

Fredag 17 augusti 2018


2010 fattades ett politiskt beslut som innebar att Folktandvården skulle avyttra 10 av sina kliniker i Stockholms län till en privat aktör. Detta för att pressa både priser och kvalitet på tandvård, och framför allt för att patienten skulle ha större utbud vad gäller tandläkare och tandvård. Då grundades Distriktstandvården av kompanjonerna Ibbe Gnem och Jan Lindqvist som tog över dessa 10 kliniker.Alla kliniker renoverades, ny utrustning införskaffades och nya system implementerades. Redan då var ambitionen att erbjuda utmärkt tandvård till rimliga priser. Något som lever kvar än idag.

Det har hänt en hel del sedan 2010. Distriktstandvården utvecklas i raketfart. Allt fler medarbetare anställs och allt fler patienter välkomnas. Vi har idag 22 kliniker i Stockholms län, en klinik i Mariehamn på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet som utför tandvårdsbehandlingar i hemmet.