• Vi projekterar, installerar och underhåller säkerhetsteknik!

  Våra lösningar kan skräddarsys för att uppfylla dom krav som ställs.

 • Ska du investera i säkerhet ?

  Vi erbjuder en helhetslösning med teknik och övriga tjänster.

 • Vi projekterar, installerar och underhåller säkerhetsteknik!

  Kontakta oss så skräddarsyr vi ett förslag till er som anpassas efter era behov.

 • Installationer och service utföres i hela mellansverige och vi har ett brett kontaktnät av samarbetspartners i övriga landet.

 • Kontakta oss för mer information eller offert.

  Vi vet att du som kund kan ha väldigt många olika förutsättningar för just dina behov och vi är vana att anpassa oss till era förutsättningar.

Starbucks till Klarabergsgatan,Stockholm

Torsdag 22 december 2016

(Stockholm 6 december 2016) Starbucks har i dag öppnat sin 19:e butik i Sverige, närmare bestämt i nya Continental-huset, i direkt anslutning till T-centralens nya entré på gatuplan från Klarabergsgatan i centrala Stockholm.
Larmcenter levererar en komplett säkerhetslösning

-Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en ökad närvaro på marknaden då vi vill vara en naturlig del av vardagen”, säger Claes Hägglund, Director Real Estate Starbucks Sweden & Norway.
(Stockholm 6 december 2016) Starbucks har i dag öppnat sin 19:e butik i Sverige, närmare bestämt i nya Continental-huset, i direkt anslutning till T-centralens nya entré på gatuplan från Klarabergsgatan i centrala Stockholm. Larmcenter levererar en komplett säkerhetslösning -Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en ökad närvaro på marknaden då vi vill vara en naturlig del av vardagen”, säger Claes Hägglund, Director Real Estate Starbucks Sweden & Norway.